Over ons

'Wij zijn programmeurs die gedreven zijn om het beste te leveren aan de klant!'

Jay is een Computer Science student aan de Vrije Universiteit en is al jarenlang actief als programmeur. Hij is erg gedreven om een all-round programmeur te worden. Zo is hij veel bezig met webdesign door middel van HTML5 en WordPress, maar steekt hij ook tijd in Java/C++ om o.a zijn vaardigheden in app-development te bevorderen. Deze vaardigheden brengt hij in praktijk door de wensen van klanten te vervullen onder JJ Developing.

Jay Doerga
Jesse van Papenrecht

Jesse is ook momenteel bezig met studeren, hij doet Computer Science & Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Sinds dat hij kan praten is hij al bezig met computers en hij vindt niks leuker dan het oplossen van problemen die te maken hebben met computers en programmeren. Nieuwe software ontwikkelen die klantgericht is, om zo specifieke problemen op te lossen, vindt hij het leukste. Met deze enorme passie wilt hij zoveel mogelijk klanten helpen onder JJ Developing.

JJ Developing

In de loop van de tijd wordt een website steeds belangrijker voor een onderneming. Door het groeiende percentage van mensen die online zijn, wordt de kans dat uw website wordt bezocht ook steeds groter. Voor vele bedrijven is de website ook de grootste vorm van hun acquisitie.

JJ Developing is ontstaan, omdat Jay en Jesse al snel zagen dat ze hun vaardigheden kunnen gebruiken om klanten te helpen. Na vele uren leren om de kleine kneepjes van webdesign te beheersen, hebben ze dus besloten om een onderneming te starten.

JJ Developing heeft dus een klein maar krachtig team. Doordat het bedrijf niet veel mensen in dienst heeft, kunnen we de prijzen laag houden.

De klant is koning bij ons. Daarom zullen wij alle wensen en doelen nauwkeurig noteren. Dit zullen we vaak genoeg delen met u, omdat wij streven naar volledige transparantie.