Portfolio

Wij vinden transparantie heel erg belangrijk, daarom laten wij u ook zien wat voor projecten wij in het verleden hebben afgerond en opgeleverd. Hierdoor hopen wij een beter beeld te kunnen geven van diensten die wij kunnen leveren.

SOHAM is een Nederlandse hindoe-belangenorganisatie die zich inzet voor maatschappelijke betrokkenheid in Nederland. SOHAM is opgericht door 6 ambitieuze hindoejongeren.  SOHAM heeft het initiatief genomen om het verval van de Dharma en de Hindoestaanse cultuur tegen te gaan. Om deze grote doelstelling te bereiken is SOHAM onderverdeeld in drie commissies: de Dharma-commissie, de cultuurcommissie en de revolutionaire business&politiek-commissie.

Darkcontrollers is een webshop die zich bezighoudt met het repareren en customizen van controllers. Zo kan je bijvoorbeeld een controller personaliseren naar jouw voorkeur om bepaalde games het best te ervaren.

Tennisschool Nossik Versteeg is een tennisschool in Leiden. Ze bieden groeps- en privélessen, een zomer- en wintercursus en hebben nog veel meer mogelijkheden. Ze hebben meerdere verenigingen en je kan je nu inschrijven voor elke vereniging via de website!

No Span is een eethuisje & Take-Away dat net nieuw is in het bruisende centrum Bergen Noord-Holland en serveert voornamelijk Surinaamse specialiteiten. Via de website kan je eten bestellen en vervolgens komen afhalen. Hiervoor is ook een gepersonaliseerde plugin ontwikkeld waarmee de verschillende menu’s makkelijk aanpasbaar zijn.

Bij Cacao van jou kan je diverse soorten chocolade workshops volgen, zoals bonbon workshops voor verschillende gelegenheden. Ze hebben een enorm aanbod aan workshops en sinds kort kan je ook chocolade kunstwerken bestellen via de webshop!